Građevinsko preduzeće „Papilon“ Koraj – Čelić osnovano je 1996. godine i bavi se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova iz oblasti visokogradnje,niskogradnje kao i hidrogradnje.

Bavimo se izgradnjom stambeno-poslovnih objekata po sistemu ključ u ruke, kao i sanacijom, restauracijom i dogradnjom istih. Osposobljeni smo za igradnju kolovoznih konstrukcija, svih vrsta potpornih zidova kao i za regulacije riječnih korita. Zapošljavamo radnike različitih kvalifikacija i težimo ka zapošljavanju novog broja radnog osoblja.
U vlastitom pogonu posjedujemo i betonsku bazu za proizvodnju betonu kao i obezbijeđen prevoz do mjesta ugradnje.

Opremljeni samo savremenom građevinskom mehanizacijom i preuzete obaveze izvršavamo kvalitetno u skladu sa svim građevinskim  propisima i normama, poštujući  ugovorene rokove.

Bavimo se i proizvodnjom i prodajom betonske galanterije iz koje posebno izdvajamo, betonske cijevi, betonske stubove, AB gabione te fert gredice.

Preduzeće se bavi izgradnjom stambenih objekata za potrebe tržišta kao i prodajom i iznajmljivanjem stanova na različitim lokacijama.

Na internetu nas možete pronaći na adresi www.papilondoo.ba a za više informacija kontaktirajte nas na brojeve telefona : 061/149-684 , 035/663-150 ili putem maila doo_papilon@live.com

Drugi o nama